02. Grafisch werk

Poster GGZ

Weet jij wat de 5 basisbehoeften van een kind zijn? Bij deze een geillustreerde poster. Makkelijk om erbij te pakken tijdens groepstherapie ter verduidelijking. (in opdracht van de GGZ)  
Bekijk dit project

Iconustraties

Was je handen met zeep! Kijk waar je loopt! Praat met oranje praatbubbels(!) en 'las' altijd achter een muurtje als er explosieven in de buurt zijn...
Bekijk dit project

Grafisch ontwerp & illustraties booklet Vilans

Een uitgave van Vilans over gouden momenten in de zorg. Zowel opmaak als illustraties komen van Rijk van Stof.
Bekijk dit project

Grafisch ontwerp ~ Folder Sogyo

Folder ontwerp voor Sogyo, een organisatie die bestaat uit specialisten op het gebied van software ontwikkeling en architectuur.
Bekijk dit project

Olthof logo/visitekaartje

Beeldmerk ontwerp voor Olthof Communicatie. Visitekaartje met het beeldmerk in lakspot gedrukt.
Bekijk dit project

Folder ICWS

Een corporate folder, grafisch en typografisch verantwoord, aflopend en dubbelzijdig gedrukt op 250grams biotop, liggend A4, in 2 kleuren schema's.
Bekijk dit project

GRBX

Een huisstijl voor GRBX communicatie.
Bekijk dit project

Rouwkaart

Het voelt dubbel om dit hier te plaatsen.

Deze rouwkaart heb ik gemaakt voor mijn vader.
Bekijk dit project

Logo/stempel/sticker

Voor Troost ontwierp ik een logo en tevens een stempel. De stempel wordt gebruikt om het logo op de fluor stickers te stempelen.
Bekijk dit project

Diverse beeldmerken op een rij

Een huisstijl ontwikkelen is leuk. Ik heb er al een aantal mogen doen. Nu ik zo wat logo's verzamel zie ik dat ik duidelijk een voorkeur heb voor ondersteunend illustratief materiaal of strakke eenvoudige vormen.
Bekijk dit project

Kledingkaartje is visitekaartje

Voor een online modeshop ontwierp ik een visitekaartje in de vorm van een kledingkaartje. Dus geen kledinglabel maar zo'n kaartje wat aan je kleding hangt in de winkel. Voor iedereen die wil weten waar ik dit heb laten doen, ehm... thuis :-). De ringetjes zijn erin gemaakt met een ringentang en de koortjes met de hand erdoor geregen. Gelukkig hoefde ik er maar een paar te maken want de klant koos voor reguliere visitekaartjes.
Bekijk dit project

Transparant visitekaartje

Een transparant visitekaartje. In de tijd dat ik als ontwerper bij Media Plaza werkte heb ik dit kaartje ontworpen. Hiermee wilde de directeur destijds de transparantie van de organisatie uitstralen.  
Bekijk dit project